-10%
Capace roti auto GTX Carbon BL 4buc - Negru - 15''

Capace roti auto GTX Carbon BL 4buc - Negru - 15''

Cod:
VER1535BL
0
Niciun vot încă
85.00 Lei (-8.5 RON)
76.50 Lei
ÎN STOC
 

Descriere

- VER1535BL Culoare: Negru

Descriere: Capacele ornament pentru jante sunt produse din materiale de calitate premium ABS. Acest material este bine cunoscut pentru stabilitatea, duritatea si rezistenta impotriva deteriorarii mecanice sau de vreme. Duritatea acestui material si rezistenta sa la caldura pot fi modificate prin tratament special. Este
un material revolutionar care a castigat popularitate nu numai in industria auto si electro-tehnica, ci si in alte domenii in care este nevoie de o calitate anume a plasticului. Datorita utilizării plasticului ABS au fost create aceste capace ornament jante puternice, rezistente si flexibile, indiferent de conditiile meteo si sunt concepute pentru a indeplini visele tuturor soferilor. Datorita tehnologiei avansate si a experientei de productie dobandite, nu exista aproape nici un deseu in procesul de productie.
Capacele ornament jante sunt disponibile in trei finisaje de culori diferite. Toate modelele noastre pot fi vopsite argintiu, grafit sau negru. Vopselele aplicate pe baza de apa sunt de calitate egala sau superioara celor pe baza de solventi. Principalul lor avantaj este ca ele sunt ecologice.


Detalii technice

Detalii ambalaj

EAN: 
8586019102512
Ambalaj: 
Pungă
Greutate fizică: 
1.94 kg
Dimensiuni fizice: 
420 × 190 × 420 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii