-10%
Husa scaun cu incalzire in doua trepte 12V

Husa scaun cu incalzire in doua trepte 12V

Cod:
SLHNC4033
0
Niciun vot încă
55.69 Lei (-5.57 RON)
50.12 Lei
STOC LIMITAT
 

Descriere

- SLHNC4033
Descriere: Husa scaun acopera doar spatarul si sezutul scaunului auto si este prevazuta in interior cu o rezistenta electrica ce functioneaza prin racordarea la priza brichetei de 12V. Este ideala pe timp de iarna in autovehiculele ce nu au prevazute in scaune sistem de incalzire.
Sunt foarte eficiente deoarece se incalzesc repede astfel asigura un confort sporit mai ales la pornirea masinii dupa un repaus indelungat cand in acesta temperatura este foarte scazuta iar sezuturile sunt foarte reci, mai ales cele din piele. Pentru un confort sporit este prevazuta cu un selector de pornire-oprire si doua trepte de incalzire HI-LO (inalta-joasa)prima treapta avand un consum de 3A iar a doua de 4A. Se poate monta pe toate scaunele atat din fata cat si din spate fiind necesar doar un multiplicator priza bricheta. Prevazuta cu siguranta de 10A.
Culoare neagra. Utilizarea universala in toate autovehiculele. Material de inalta calitate rezistent la abraziune.
ATENTIE!!!
Husa poate fi utilizata sub tensiune (in functiune) maxim 30 de minute, dupa care trebuie facuta o pauza de minim 15 minute.
In cazul in care doriti sa montati mai multe huse care sa functioneze concomitent, va rugam sa aveti in vedere consumul de curent (puterea absorbita) si sa achizitionati multiplicatori de priza bricheta care rezista la aceste consumuri, precum si montarea unei protectii electrice suplimentare.

Detalii technice

Volt:
12
Amper:
4

Detalii ambalaj

EAN: 
5999044306184
Ambalaj: 
Pungă
Greutate fizică: 
0.3 kg
Dimensiuni fizice: 
480 × 40 × 500 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii