Prelata auto antigrindina cu captuseala bumbac - L - SUV/Off-Road

Prelata auto antigrindina cu captuseala bumbac - L - SUV/Off-Road

Cod:
4C97334
0
Niciun vot încă
743.74 Lei
ÎN STOC
 

Descriere

- 4C97334 MARIMEA: L - SUV/Off-Road
Descriere: Prelata auto completa antigrindina cu captuseala din bumbac - SUV L Dimensiuni: 4,8 x 1,93 x 1,55m. Protejeaza eficient impotriva daunelor cauzate de grindina, zgarieturi, praf si ploaie, zapada, inghet si radiatii UV.
Material: Stratul exterior reflectorizant din partea superioara a prelatei protejeaza impotriva radiatiilor UV, a ploii, a prafului, a pasarilor, a ghetii, a zapezii si a tuturor conditiilor meteorologice nefavorabile. Cel de-al doilea strat de PVC de 5 mm grosime, este capabil sa protejeze autovehiculul de deteriorarea cauzata de grindina.
Prelata este prevazuta la jumatatea caroseriei cu gauri prin care se poate atasa de vehicul un cablu si lacat cu cifru care sunt incluse in pachet. Cu ajutorul acestora puteti evita furtul prelatei.
Dispune de dungi reflectorizante pentru a creste vizibilitatea pe timp de noapte. Prelata dispune de un sac de depozitare practic.
Pentru compatibilitate va rugam sa masurati autovehiculul dvs. si sa comparati datele obtinute cu dimensiunile din poza in care este reprezentata caroseria pe care se poate monta prelata.
Prelata este universala si nu ne asumam raspunderea in cazul in care nu ati facut masuratorile corect sau nu se potriveste perfect!

Detalii technice

Inaltime cm:
155.00cm
Lungime cm:
480.00cm
Latime cm:
193.00cm
Mărime:

Detalii ambalaj

EAN: 
8586017597334
Ambalaj: 
Sac
Greutate fizică: 
4.33 kg
Dimensiuni fizice: 
500 × 350 × 450 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii