Articole

Idei de design pentru masina ta. Imbinarea rosului cu negru

Incepem o serie noua de recomandari estetice pentru automobilele voastre in care ne propunem sa va oferim sugestii de design prin combinarea produselor care se potrivesc prin stil si culoare. Ca si prim articol din aceasta serie, vrem sa punem accentul pe o schema de culori care rezista in timp, o combinatie cu impact vizual care transmite putere, alianta rosu/negru. Citeste in continuare pentru a descoperi produsele noastre care respecta aceasta schema de culori si reda modernitatea aspectului masinii tale.

10 accesorii de care ai nevoie în călătoriile cu motocicleta

Turele cu motocicleta alături de prieteni, în țară sau în străinătate, sunt printre cele mai așteptate activități pe timp de vara. O aventura reușită pe doua roti presupune atât distracție cât și organizare. Am pregătit pentru voi o listă cu 10 accesorii esențiale, care vă vor asigura o călătorie plăcuta, în siguranță și confort.

9 accesorii auto care iti vor usura diminetile de iarna

Pentru șoferi iarna înseamnă mai multe lucruri printre care și trezitul mai devreme decât de obicei pentru a putea pregăti mașina de drum. Fie că mergi la muncă, în concediu sau la mall, mașina trebuie deszăpezită, parbrizul și luneta trebuie curățate ca după aceea să te așezi în scaunul tău și să înduri frigul (asta în cazul în care nu ești norocosul/a cu încălzire în scaune) până se încălzește motorul pentru a dezaburii parbrizul.