Despre noi

SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA s-a înființat în anul 1997 și reprezintă unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de accesorii auto, elemente de tuning și cosmetice auto pentru autoturisme și camioane de pe piața românească. Suntem distribuitori autorizați în România pentru cele mai prestigioase branduri din domeniul automotive, care sunt importate de către noi direct de la producători din: Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria, această listă continuând să crească în fiecare an.

Totodată comercializăm și accesorii auto sub marca proprie Cridem, acestea fiind atent selecționate de către departamentul nostru comercial, astfel încât să corespundă din punct de vedere a raportului calitate-preț.

Dispunem de un centru logistic situat în Oradea, Șoseaua Borșului 58 cu acces direct la drumul european E60, pe partea stângă în direcția comunei Borș unde se află punctul de trecere a frontierei cu Ungaria. Acesta este compus din birouri, depozit central, parc auto și magazin de prezentare, din care se pot achiziționa produse distribuite de noi pentru cei aflați în tranzit spre și dinspre Ungaria.