Despre Noi

SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA s-a înființat în anul 1997 și reprezintă unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de accesorii auto, elemente de tuning și cosmetice auto pentru autoturisme și camioane de pe piața românească. Suntem distribuitori autorizați în România pentru cele mai prestigioase branduri din domeniul automotive, care sunt importate de către noi direct de la producători din: Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria, această listă continuând să crească în fiecare an.

Totodată comercializăm și accesorii auto sub marca proprie Cridem, acestea fiind atent selecționate de către departamentul nostru comercial, astfel încât să corespundă din punct de vedere a raportului calitate-preț.

Dispunem de un centru logistic situat în Oradea, Șoseaua Borșului 58 cu acces direct la drumul european E60, pe partea stângă în direcția comunei Borș unde se află punctul de trecere a frontierei cu Ungaria. Acesta este compus din birouri, depozit central, parc auto și magazin de prezentare, din care se pot achiziționa produse distribuite de noi pentru cei aflați în tranzit spre și dinspre Ungaria.

 

Pentru clienții din Oradea, dispunem de un magazin denumit “TUNING SHOP” care este situat pe drumul european E60, în plin centrul orașului, pe B-dul. General Magheru nr.22/A, acesta ocupând primele două nivele din clădirea noastră de birouri, cu care ne mândrim ca fiind una dintre cele mai moderne din oraș. 

Aici găsiți în stoc cea mai mare diversitate de accesorii, elemente tuning și cosmetice auto din România, stoc care este compus din mii de repere, iar la fiecare import acesta crește cu cele mai noi produse apărute pe piață, urmărind trendul și cele mai inventive soluții pentru înfrumusețarea și întreținerea autovehiculelor.

Clădirea este compusă din patru nivele, unde noi ocupăm o suprafață desfășurată de 300 mp și este principalul sediu de unde efectuăm vânzările cu amănuntul. În ceea ce privește vânzările online, acestea sunt realizate prin intermediul platformei de vânzări www.cridem.ro. Celelalte două nivele ale clădirii sunt compuse din spații de închiriat pentru birouri însumând o suprafață de 400 mp.