Politica de retur

Acum puteți returna produsele noastre în 30 de zile!

La magazinul nostru CRIDEM, cumpărați simplu, returnați simplu, fără bătăi de cap. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produsul cumpărat, puteți să-l returnați în maxim 30 de zile calendaristice socotite de la data în care ați intrat în posesia acestuia prin intermediul curierului.

Produsele pot fi returnate după completarea formularului de retur sau direct în magazinele noastre din Oradea (vezi rubrica Contact).

Unele categorii de produse nu beneficiază de termenul de retur de 30 de zile și nu pot fi returnate completând formularul de retur sau în magazinele noastre. Înainte de a returna orice produs vă rugăm citiți cu atenție "Condițiile de retur" specifice produsului, care sunt detaliate mai jos.

Privilegiul de "Returnare produse în maxim 30 de zile" nu influențează în niciun fel dreptul dumneavoastră legal de returnare în 14 zile, în cazul comerțului la distanță. 

Cum returnez produsele vândute de Tuning Shop Cridem?

Aveți la dispoziție mai multe posibilități de retur:

1. Dacă sunteți în Oradea, puteți merge la unul din magazinele noastre de la adresele  menționate la rubrica "Contact", dar nu înainte de a vă asigura că produsul sau produsele îndeplinesc condițiile de retur menționate mai jos.

2. Sau completați acest "Formular de retur", asigurându-vă în prealabil că produsul pe care doriți să-l returnați îndeplinește condițiile de retur.

3. Completați în formularul de retur la rubrica "Defecte sau alte detalii" dacă doriți să schimbați produsul cu același model doar doriți altă mărime sau culoare, doriți să schimbați produsul cu un produs diferit comercializat de Tuning Shop Cridem, sau doriți rambursarea contravalorii plătite la cumpărare.

4. După ce primiți înștiințarea noastră de aprobare a cererii de retur, puteți contacta curierul pentru returnarea produsului.

În cazul în care ați optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare iar produsul sau produsele îndeplinesc condițiile de retur, vă vom returna banii în contul menționat de dumneavoastră în formularul de retur. Puteți verifica dacă banii au intrat în contul dumneavoastră în termen de maxim 15 zile calendaristice.

Dacă optați pentru returnarea produsului prin completarea formularului de retur, vă rugăm să luați în considerare că valoarea aferentă cheltuielilor de transport cu curierul vor cădea în sarcina dumneavoastră.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească produsele:

Puteți returna produsele în termen de maxim 30 de zile calendaristice socotite de la data în care ați intrat în posesia acestora prin intermediul curierului indiferent că sunteți cumpărător final, persoană fizică sau juridică. Pentru ca returul să poată fi luat în considerare, formularul de retur trebuie trimis cel mai târziu până în a 30-a zi calendaristică de la data primirii produsului prin intermediul curierului.

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. Nu v- fi acceptat returul produselor asupra cărora s-a intervenit neautorizat sau care au fost deteriorate de către dumneavoastră, de exemplu: au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu vor fi acceptate produsele descompletate fără toate accesoriile.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificate de garanție dacă au fost eliberate de producător sau distribuitor, instrucțiuni de utilizare etc.

Daca produsele cumpărate au făcut parte din campanii de marketing și au beneficiat de cadouri, atunci la returnare sunteți obligat să restituiți acele cadouri.

În cazul în care ați achiziționat mai mult de un produs din același model și marcă, puteți desigila doar unul restul trebuie să aibă sigiliul ambalajului intact.

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească produsele pe care doriți să le returnați:

Consumabile, cosmetice auto, produse de întreținere auto

- pot fi returnate doar dacă nu au fost folosite, au ambalajul respectiv sigiliul nedeteriorat. 

Electrice, electronice, audio

- dacă nu au fost folosite, dacă nu au fost descompletate, dacă au ambalajul respectiv sigiliul nedeteriorat.

- cu defect de fabricație pot fi returnate în termen de 30 zile de la data livrării.

Scule electrice și unelte

- pot fi returnate doar dacă au ambalajul nedeteriorat, dacă nu au fost descompletate.

- cu defect de fabricație pot fi returnate în termen de 30 de zile de la data livrării.

Vouchere cadou

- contravaloarea voucherelor cadou nu poate fi returnată.

Produse cumpărate cu vouchere cadou

- aceste produse se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care fac parte.

- dacă produsul a fost achitat integral cu voucher, fără să fi fost nevoie de plata unei diferențe de bani, vă reactivăm voucherul și îl puteți refolosi. În cazul în care termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.

- dacă produsul a fost achitat parțial cu voucher, vă reactivăm voucherul și vă restituim contravaloarea pe care ați achitat-o. În cazul în care termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.

Produse comandă specială

- indiferent de categoria din care fac parte, dacă aceste produse au fost aprovizionate ca urmare a unei comenzi ferme din partea dumneavoastră și ca urmare a unei plăți în avans, nu pot fi returnate.