Carduri de fidelitate

Începând cu data de 15.11.2010 am pornit programul de fidelizare a clienţilor noştri cu ajutorul cardului de fidelitate personalizat. Acest program este destinat atât persoanelor fizice cât şi juridice, clienţi fideli ai magazinului nostru. În cazul în care comandaţi prin intermediul site­ului nostru, sau cumpăraţi direct din magazinul nostru "TUNING SHOP" situat în ORADEA, B­dul.Gen.Magheru nr. 22/A, cu ajutorul cardului aveţi posibilitatea să beneficiaţi de reduceri de preţ substanţiale.

Nu pot participa la acest program societăţile comerciale care sunt (sau vor deveni) clienţii noştri înregistraţi în regim en­gross (distribuitori sau magazine), aceştia fiind beneficiarii altor programe de reduceri pentru fidelizare.

Preţurile afişate prin intermediul site­ului nostru precum şi în cadrul magazinului, sunt cu amănuntul inclusiv TVA.

Puteţi intra în posesia cardului gratuit la cerere, achiziţionând produse al căror cuantum pe factură să fie de minim 200 Lei inclusiv TVA la prima comandă, fără a se lua în considerare promoţia din programul de fidelizare. Reducerile urmează să fie aplicate la următoarea cumpărare după cum urmează.

Reducerile de preţ se materializează în doua feluri:

La accesorii auto.

  1. Reducere instantă de 10% din preţul afişat în cazul cumpărăturilor de minim 150 Lei inclusiv TVA (nu fac parte din program produsele deja reduse la preţ marcate cu culoare roşie, preţ vechi ­ preţ nou).

  2. Reducere de 15% din preţul afişat în cazul cumpărăturilor de minim 150 Lei inclusiv TVA, prin acumulare de puncte de loialitate care pot fi convertite în produse gratuite.

1 Leu = 10 Puncte de fidelitate

La piese auto.

  1. Reducere instantă de 5% din preţul afişat în cazul cumpărăturilor de minim 150 Lei inclusiv TVA (nu fac parte din program produsele deja reduse la preţ marcate cu culoare roşie, preţ vechi ­ preţ nou).

  2. Reducere de 5% din pretul afisat in cazul cumparaturilor de minim 150Lei inclusiv TVA,prin acumulare de puncte de loialitate care pot fi convertite in produse gratuite.

1 Leu = 10 Puncte de fidelitate

Exemplu calcul puncte de fidelitate:

Achiziţionând produse în valoare de 157,50 Lei TVA inclus, beneficiaţi de o reducere de 20,54 Lei, care transformaţi reprezintă 205 puncte de fidelitate. Aceste puncte se cumulează cu punctele obţinute la următoarele cumpărături.

Exemplu de cumpărături pe puncte:

A. În situaţia prezentată mai sus dispuneţi de 205 puncte de fidelitate, iar produsul ales de dvs. are valoarea de 15 Lei ceea ce transformat reprezintă 150 de puncte. Din cele 205 puncte se scad cele 150 care reprezintă contravaloarea produsului şi vă rămân disponibile 55 de puncte care vor fi cumulate în continuare la următoarele cumpărături.

B. În situaţia în care valoarea produsului (sau a produselor) pe care doriţi să le achizitionaţi transformată în puncte este mai mare decât totalul punctelor de care dispuneţi la acea dată, puteţi achita o parte din valoarea produsului (sau a produselor) cu ajutorul punctelor iar diferenţa în Lei.

***În ambele situaţii, de cumpărături pe puncte, acestea se vor scădea din contravaloarea produsului (sau a produselor) la valoarea lor reală, fără a se aplica din nou reducere, indiferent de mărimea valorii cumpărăturii de la acea dată.

***Punctele acumulate pe durata campaniei de fidelizare nu pot fi transformate în bani (beneficiarul cardului nu poate cere decontarea punctelor în Lei), acestea pot fi utilizate doar pentru achiziţiile de produse din cadrul magazinelor noastre.

ATENŢIE!

ÎN CAZUL ÎN CARE NU UTILIZAŢI PUNCTELE ACUMULATE ÎNTR­UN AN CALENDARISTIC, RESPECTIV PÂNĂ LA DATA DE 31 DECEMBRIE ACESTEA SE ŞTERG AUTOMAT DIN SISTEM, URMÂND CA DE LA 01 IANUARIE SĂ PORNIŢI CUMULAREA PUNCTELOR DE LA ZERO.

Fiecare beneficiar de card va fi înştiintat prin e­mail în 24 de ore de la fiecare cumpărare, referitor la valoarea achiziţiei şi punctele acumulate.

Datele de mai sus pot fi modificate pe toată durata programului, iar aceste modificări vor fi publicate în prezentul regulament.

Toate drepturile rezervate.

Conducerea SC CRIDEM IMPEX SRL ORADEA.