Huse scaun furgoneta de transport Elegance DV4-XXL - 4Locuri

Huse scaun furgoneta de transport Elegance DV4-XXL - 4Locuri

Cod:
KEG13983023
0
Niciun vot încă
283.01 Lei
ÎN STOC
 

Descriere

- KEG13983023 Marimea: DV4 XXL - Numar locuri: 4

Descriere: Husa scaun moderna pentru furgoneta de transport. Are un design inovator si se potriveste perfect pe scaunele celor mai multe camionete de livrare din zilele noastre (consultati lista aplicarii de mai jos). De asemenea, aceasta se potriveste cu cele mai recente modele de furgonete prevazute cu airbag lateral in scaun si centura de siguranta fixata de spatarul scaunului. Confectionata din tesatura groasa, durabila si testata, avand o culoare foarte practica (aproape 100% permanenta de culoare). Executia profesionala indeplineste cele mai inalte standarde de productie Kegel-Blazusiak.
Aceste huse sunt multifunctionale: protectoare, precum si estetice - acestea schimba, "infrumuseteaza" si improspateaza interiorul masinii.
Pentru clientii individuali, in scopul de a spori posibilitatea de montare de huse pe toate scaunele, oferim huse pentru fiecare scaun separat: DV1 - husa pentru sofer sau scaunul pasagerului, DV2 - husa pentru scaun dublu (bancheta) de pasageri, DV3 - husa pentru scaunul triplu (bancheta) de pasageri.
Toate produsele sunt fabricate in intregime in Polonia, cu materii prime poloneze.

Lista aplicarii:
FIAT Ducato
FORD Transit
MERCEDES Sprinter, Vito
PEUGEOT Boxer
RENAULT Trafic, Master

Detalii technice

Dimensiuni:
4 Locuri
Bucăţi:
2

Detalii ambalaj

EAN: 
5904898505348
Ambalaj: 
Sac
Greutate fizică: 
1.39 kg
Dimensiuni fizice: 
300 × 210 × 400 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii