Inele protectie si design jante Rim Ringz - Rosu - 19'' - Resigilat
-30%
46857 Lei 66938 Lei
Cod produs: RLAMRR19100
Cod EAN: 8606105563314

- LAMRR19100 Culoare: Rosu - Diametru: 19''
Descriere: Set format din 4 inele de protectie si design Rim Ringz cu diametrul de 19''. Jantele sunt zgariate? Sunteti stresat sa nu frecati jantele de bordura? Sau vreti sa dati culoare jantelor? Pentru acestea, solutia este inelul Rim Ringz. Acesta este un inel din plastic foarte rezistent, elastic si foarte usor, colorat in masa, de aceea isi pastreaza culoarea chiar daca este zgariat. Prin montajul acestuia, puteti proteja janta, sau puteti acoperi zgarieturile sau loviturile usoare. Rim Ringz este util oricarui sofer, indiferent ca este incepator sau experimentat, tanar sau batran, barbat sau femeie. Este un produs ieftin comparand valoarea jantelor pe care le protejeaza. Setul de scule pentru montaj este inclus.

Cum platesc:

Aveți mai multe modalități de plată pentru produsele comandate pe Cridem:

  • Plata numerar în magazin

  • Plata ramburs la transportul cu curierat

  • Plata online cu card bancar (prin intermediul platformei euplatesc.ro)

  • Plata prin transfer bancar

Plata numerar

Plata numerar se face în magazin, în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Cridem.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în cazul livrărilor la domiciliu, și se efectuează la agentul de transport și curierat, după livrarea produselor.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul bancar personal sau al firmei se poate efectua în condiții de siguranță maximă. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cridem folosește platforma euplatesc.ro

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți euplatesc.ro. Cridem nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul folosit în cadrul tranzacțiilor online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune o tranzacție financiară din contul cumpărătorului în contul vânzătorului. Pentru a realiza plata, trebuie să introduceți codul IBAN al beneficiarului (Cridem) și să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

SC CRIDEM IMPEX SRL
BANCA:TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
CONT: RO85BTRL00501202733692XX

 Livrare comenzi:

Livrarea comenzilor realizate pe webshop-ul nostru se poate face prin intermediul mai multor firme de curierat , iar lista acestora va fi vizibila in timpul procesului de efectuare a comenzii.
Taxele de transport sunt calculate in momentul finalizarii comenzii si astfel veti putea vedea exact ce costuri suplimentare vor fi pentru transportul coletelor. Preturile pentru transport sunt calculatein functie de distanta parcursa si de greutatea pachetelor ce urmeaza a fi livrate.

Produse similare
Spune-ne parerea ta despre acest produs
fullstar fullstar fullstar fullstar fullstar 0.0 ( 0 Recenzii )