Aerosol pentru curatat sistemul de climatizare cu conducta Prevent 400ml
-10%
2810 Lei 3122 Lei
Servicii
Livrare rapida în toata tara
Calitate garantata
Cumparaturi si plati securizate
Consultanta tehnica gratuita
Modalitati variate de plata
Retur produs în 14 de zile de la data facturarii
Cod produs: TE01999
Cod EAN: 5997074519994

- TE01999   Cantitate: 400 ml
Descriere: Datorita componentelor specifice ale aerosolului acestea elimina din sistemul de aer conditionat depunerile cauzatoare de miros si pelicula bilogica in care se pot dezvolta microorganismele, astfel garanteaza in spatiul dorit un aer proaspat racoritor. Produsul poate fi utilizat atal la instalatiile de climatizare auto cat si la cele din cladiri.

Modul de utilizare:
Tratamentul la
autovehicule:
Opriti aerul conditionat. Scoateti filtrul de polen. Setati sistemul de ventilatie pe pozitia de recirculare (inchideti admisia aerului din exterior) si directionati fluxul de aer spre parbriz. Opriti ventilatorul. Agitati aerosolul si potriviti conducta gasita in capac in duza capului de pulverizare dupa care introduceti celalalt capat al conductei in tubulatura principala al sistemului de aer conditionat pana la blocare. Actionati aerosolul pentru cateva secunde dupa care continuand sa tineti apasata duza scoateti incet conducta asigurandu-va ca spuma rezultata se va raspandi peste tot in tubulatura sistemului. Pulverizati din produs pe aripioarele grilelor de la instalatia de aer conditionat si in locasul filtrului de polen. Stergeti urmele de spuma din locurile unde a ajuns accidental!
Dupa aproximativ 20-30 de minute de asteptare aerisiti bine autovehiculul, apoi reporniti ventilatorul. (Pe durata tratamentului nu stati in habitaclul autovehiculului!)

Tratamentul la sistemele din cladiri: Deconectati instalatia de climatizare de la reteaua de curent. In
conformitate cu manualul de utilizare al instalatiei deschideti gura de vizitare a acestuia pentru a ajunge la componentele ascunse si la filtre care trebuiesc demontate, dupa care indepartati de pe suprafetele interioare orice depuneri
de praf sau grasime.
Agitati aerosolul si potriviti conducta gasita in capac in duza capului de pulverizare dupa care introduceti celalalt capat al conductei in tubulatura sistemului de aer conditionat. Actionati aerosolul pentru cateva secunde dupa care continuand sa tineti apasata duza scoateti incet conducta asigurandu-va ca spuma rezultata se va raspandi peste tot in tubulatura sistemului. In mod similar se procedeaza la componentele interne ale unitatii si la grila de aer. Stergeti urmele de spuma din locurile unde a ajuns accidental!
Dupa aproximativ 15-20 de minute de asteptare reasamblati dispozitivul. Asteptati 10 minute pana la punerea sub tensiune si utilizarea aerului conditionat!

 


 

 

 

 

Volum ml 400.00ml
Aprobare E 405 3

Cum platesc:

Aveți mai multe modalități de plată pentru produsele comandate pe Cridem:

  • Plata numerar în magazin

  • Plata ramburs la transportul cu curierat

  • Plata online cu card bancar (prin intermediul platformei euplatesc.ro)

  • Plata prin transfer bancar

Plata numerar

Plata numerar se face în magazin, în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Cridem.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în cazul livrărilor la domiciliu, și se efectuează la agentul de transport și curierat, după livrarea produselor.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul bancar personal sau al firmei se poate efectua în condiții de siguranță maximă. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cridem folosește platforma euplatesc.ro

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți euplatesc.ro. Cridem nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul folosit în cadrul tranzacțiilor online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune o tranzacție financiară din contul cumpărătorului în contul vânzătorului. Pentru a realiza plata, trebuie să introduceți codul IBAN al beneficiarului (Cridem) și să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

SC CRIDEM IMPEX SRL
BANCA:TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
CONT: RO85BTRL00501202733692XX

 Livrare comenzi:

Livrarea comenzilor realizate pe webshop-ul nostru se poate face prin intermediul mai multor firme de curierat , iar lista acestora va fi vizibila in timpul procesului de efectuare a comenzii.
Taxele de transport sunt calculate in momentul finalizarii comenzii si astfel veti putea vedea exact ce costuri suplimentare vor fi pentru transportul coletelor. Preturile pentru transport sunt calculatein functie de distanta parcursa si de greutatea pachetelor ce urmeaza a fi livrate.

Ambalaj Spray
Latime 7cm
Inaltime 20cm
Lungime 7cm
Greutate 0.412kg
Produse similare
Spune-ne parerea ta despre acest produs
fullstar fullstar fullstar fullstar fullstar 0.0 ( 0 Recenzii )