Aerosol pentru curatat sistemul de climatizare Prevent 150ml
-10%
1673 Lei 1859 Lei
Servicii
Livrare rapida în toata tara
Calitate garantata
Cumparaturi si plati securizate
Consultanta tehnica gratuita
Modalitati variate de plata
Retur produs în 14 de zile de la data facturarii
Cod produs: TE01795
Cod EAN: 5997074517129

- TE01795   Cantitate: 150 ml
Descriere: Faptul ca acum zece ani acest produs a fost considerat un lux, acum este un accesoriu esential si pentru autoturismele din clasa joasa sau medie. Aparitia verilor tot mai toride au constientizat majoritatea oamenilor de efectele de bunastare ale aerului conditionat si de confortul creat de acesta, astfel tot mai multi il folosesc fara sa se abtina sa cheltuiasca bani. Cu toate acestea, utilizarea instalatiei de aer conditionat poate cauza o serie de potentiale riscuri despre care merita sa mentionam.

De ce vine miros urat de la instalatia de aer conditionat?

Ne punem aceasta intrebare de obicei in primele zile calde de primavara, atunci cand pornim instalatia de aer conditionat dupa mai multe luni de neutilizare. Mirosul neplacut se formeaza in mediu cald si umed si este cauzat de bacteriile si ciupercile care s-au format in instalatie si care poat fi surse de boli grave. Chiar si bacteriile si ciupercile moarte precum si a resturilor lor metabolice reprezinta un pericol pentru sanatatea dumneavoastra.

Ce probleme poate cauza aerul conditionat?

Utilizarea necorespunzatoare a aerului conditionat prin expunerea directa la aerul rece al capului sau pieptului poate cauza raceli sau chiar pneumonie, sau este posibil sa aveti dureri de gat, sau senzatia de gat intepenit. Microorganismele din fluxul de aer produc iritatii ale mucoasei, oboseala, durerile de cap, bronsita si alte boli respiratorii.

Care este soluția?

Curatare instalatiei sa se efectueaze cel putin o data pe an cu aerosolul pentru curatarea sistemului de climatizare PREVENT. Principalele avantaje ale utilizarii produsului:

  • Usor de folosit

  • Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice

  • Curatarea sistemului se poate efectua oriunde si oricand

  • Este de lunga durata si are efect reconfortant si parfumat

Utilizarea pas cu pas:

Inchideti ferestrele autovehiculului si porniti motorul ...

... si porniti instalatia de aer conditionat.

Porniti ventilatorul la turatie maxima, ...

... Setati sistemul de recirculare a aerului (inchideti admisia aerului din exterior).

Scaunul soferului sa fie tras inainte. Iesiti din masina, iar apoi agitati recipientul aerosol, dupa care pozitionati-l vertical pe podeaua din spatele scaunului soferului ...

... sau, eventual dupa posibilitati intre cele doua scaune

Apasati ferm duza de pulverizare astfel incat acesta sa ramana blocata in pozitia deschis, apoi inchideti portiera din exterior. (Atentie dupa apasarea duzei toata cantitatea de aerosol v-a fi golita din recipient!)

Dupa 15 minute deschideti portiera, apoi 10 minute aerisiti habitaclul autovehicolului si numai apoi opriti motorul. Respectati intocmai toate procedurile de siguranta pana la sfarsitul aerisirii!

Volum ml 150

Cum platesc:

Aveți mai multe modalități de plată pentru produsele comandate pe Cridem:

  • Plata numerar în magazin

  • Plata ramburs la transportul cu curierat

  • Plata online cu card bancar (prin intermediul platformei euplatesc.ro)

  • Plata prin transfer bancar

Plata numerar

Plata numerar se face în magazin, în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Cridem.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în cazul livrărilor la domiciliu, și se efectuează la agentul de transport și curierat, după livrarea produselor.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul bancar personal sau al firmei se poate efectua în condiții de siguranță maximă. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cridem folosește platforma euplatesc.ro

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți euplatesc.ro. Cridem nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul folosit în cadrul tranzacțiilor online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune o tranzacție financiară din contul cumpărătorului în contul vânzătorului. Pentru a realiza plata, trebuie să introduceți codul IBAN al beneficiarului (Cridem) și să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

SC CRIDEM IMPEX SRL
BANCA:TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
CONT: RO85BTRL00501202733692XX

 Livrare comenzi:

Livrarea comenzilor realizate pe webshop-ul nostru se poate face prin intermediul mai multor firme de curierat , iar lista acestora va fi vizibila in timpul procesului de efectuare a comenzii.
Taxele de transport sunt calculate in momentul finalizarii comenzii si astfel veti putea vedea exact ce costuri suplimentare vor fi pentru transportul coletelor. Preturile pentru transport sunt calculatein functie de distanta parcursa si de greutatea pachetelor ce urmeaza a fi livrate.

Ambalaj Spray
Latime 5cm
Inaltime 15cm
Lungime 5cm
Greutate 0.15kg
Produse similare
Spune-ne parerea ta despre acest produs
fullstar fullstar fullstar fullstar fullstar 0.0 ( 0 Recenzii )