Aerosol pentru curatat sistemul de climatizare Prevent 150ml

Aerosol pentru curatat sistemul de climatizare Prevent 150ml

Cod:
TE01795
0
Niciun vot încă
21.00 Lei
ÎN STOC
 

Descriere

- TE01795 Cantitate: 150 ml
Descriere: Faptul ca acum zece ani acest produs a fost considerat un lux, acum este un accesoriu esential si pentru autoturismele din clasa joasa sau medie. Aparitia verilor tot mai toride au constientizat majoritatea oamenilor de efectele de bunastare ale aerului conditionat si de confortul creat de acesta, astfel tot mai multi il folosesc fara sa se abtina sa cheltuiasca bani. Cu toate acestea, utilizarea instalatiei de aer conditionat poate cauza o serie de potentiale riscuri despre care merita sa mentionam.

De ce vine miros urat de la instalatia de aer conditionat?

Ne punem aceasta intrebare de obicei in primele zile calde de primavara, atunci cand pornim instalatia de aer conditionat dupa mai multe luni de neutilizare. Mirosul neplacut se formeaza in mediu cald si umed si este cauzat de bacteriile si ciupercile care s-au format in instalatie si care poat fi surse de boli grave. Chiar si bacteriile si ciupercile moarte precum si a resturilor lor metabolice reprezinta un pericol pentru sanatatea dumneavoastra.

Ce probleme poate cauza aerul conditionat?

Utilizarea necorespunzatoare a aerului conditionat prin expunerea directa la aerul rece al capului sau pieptului poate cauza raceli sau chiar pneumonie, sau este posibil sa aveti dureri de gat, sau senzatia de gat intepenit. Microorganismele din fluxul de aer produc iritatii ale mucoasei, oboseala, durerile de cap, bronsita si alte boli respiratorii.

Care este soluția?

Curatare instalatiei sa se efectueaze cel putin o data pe an cu aerosolul pentru curatarea sistemului de climatizare PREVENT. Principalele avantaje ale utilizarii produsului:

  • Usor de folosit
  • Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice
  • Curatarea sistemului se poate efectua oriunde si oricand
  • Este de lunga durata si are efect reconfortant si parfumat
Utilizarea pas cu pas:
Inchideti ferestrele autovehiculului si porniti motorul ...
... si porniti instalatia de aer conditionat.
Porniti ventilatorul la turatie maxima, ...
... Setati sistemul de recirculare a aerului (inchideti admisia aerului din exterior).
Scaunul soferului sa fie tras inainte. Iesiti din masina, iar apoi agitati recipientul aerosol, dupa care pozitionati-l vertical pe podeaua din spatele scaunului soferului ...
... sau, eventual dupa posibilitati intre cele doua scaune
Apasati ferm duza de pulverizare astfel incat acesta sa ramana blocata in pozitia deschis, apoi inchideti portiera din exterior. (Atentie dupa apasarea duzei toata cantitatea de aerosol v-a fi golita din recipient!)

Dupa 15 minute deschideti portiera, apoi 10 minute aerisiti habitaclul autovehicolului si numai apoi opriti motorul. Respectati intocmai toate procedurile de siguranta pana la sfarsitul aerisirii!

Detalii technice

Volum ml:
150ml

Detalii ambalaj

EAN: 
5997074517129
Ambalaj: 
Spray
Greutate fizică: 
0.15 kg
Dimensiuni fizice: 
54 × 54 × 150 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii