3674 Lei
Servicii
Livrare rapida în toata tara
Calitate garantata
Cumparaturi si plati securizate
Consultanta tehnica gratuita
Modalitati variate de plata
Retur produs în 14 de zile de la data facturarii
Cod produs: TE01490
Cod EAN: 5997074514906

TE01490   Cantitate: 300ml
Descriere: Produsul va ofera o roata de rezerva in plus fara sa fie montata! Poate fi folosit la toate tipurile de anvelope.
Cauciucul lichid din compozitia autosolului inchide porii si gaurile mici din anvelopa iar gazul de propulsie ajuns in interiorul anvelopei asigura presiunea adecvata.
Un flacon este suficient pentru repararea unei anvelope de autoturism. La cauciucurile motocicletelor utilizati de 30-50% din continutul flaconului!
Dupa utilizarea aerosolului, reparati anvelopa cat mai curand posibil la o vulcanizare, iar pana atunci rulati autovehiculul cu o viteza de maxim 50 kilometri pe ora!
La utilizarea pe timp de iarna, incalziti aerosolul pana la 20-25°C !
In cazul unei pene de cauciuc, verificati prima oara daca anvelopa nu este deteriorata grav, sau daca peretele lateral nu este crapat. In acest caz roata trebuie sa fie inlocuita. Daca nu constatam nici o defectiune majora, folositi produsul dupa cum urmeaza:
Daca este posibil, scoateti din anvelopa obiectul ce a cauzat pana!
Ajustati roata astfel incat valva sa se afle in pozitia superioara!
Agitati aerosolul! Eliminati din anvelopa aerul ramas!
Conectati adaptorul special la supapa!
Rupeti sigiliul circular de pe partea superioara a duzei de actionare si introduceti ingredientul activ in anvelopa tinand flaconul in pozitie verticala! Dupa terminarea operatiunii desurubati adaptorul flaconului de pe ventil printr-o miscare rapida! Daca este posibil, pompati aer in anvelopa pana la obtinerea presiunii recomandate! Puneti in miscare vehicului imediat! Materialul ajuns accidental pe mana, poate fi indepartat usor dupa uscare.

SFAT: Pe perioada reparatiei expuneti triunghiul reflectorizant, sau daca conditiile de vizibilitate o impun utilizati vesta reflectorizanta!

Volum ml 300.00ml
Aprobare E 405 3

Cum platesc:

Aveți mai multe modalități de plată pentru produsele comandate pe Cridem:

  • Plata numerar în magazin

  • Plata ramburs la transportul cu curierat

  • Plata online cu card bancar (prin intermediul platformei euplatesc.ro)

  • Plata prin transfer bancar

Plata numerar

Plata numerar se face în magazin, în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Cridem.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în cazul livrărilor la domiciliu, și se efectuează la agentul de transport și curierat, după livrarea produselor.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul bancar personal sau al firmei se poate efectua în condiții de siguranță maximă. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cridem folosește platforma euplatesc.ro

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți euplatesc.ro. Cridem nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul folosit în cadrul tranzacțiilor online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune o tranzacție financiară din contul cumpărătorului în contul vânzătorului. Pentru a realiza plata, trebuie să introduceți codul IBAN al beneficiarului (Cridem) și să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

SC CRIDEM IMPEX SRL
BANCA:TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
CONT: RO85BTRL00501202733692XX

 Livrare comenzi:

Livrarea comenzilor realizate pe webshop-ul nostru se poate face prin intermediul mai multor firme de curierat , iar lista acestora va fi vizibila in timpul procesului de efectuare a comenzii.
Taxele de transport sunt calculate in momentul finalizarii comenzii si astfel veti putea vedea exact ce costuri suplimentare vor fi pentru transportul coletelor. Preturile pentru transport sunt calculatein functie de distanta parcursa si de greutatea pachetelor ce urmeaza a fi livrate.

Ambalaj Spray
Latime 7cm
Inaltime 23cm
Lungime 6cm
Greutate 0.29kg
Produse similare
Spune-ne parerea ta despre acest produs
fullstar fullstar fullstar fullstar fullstar 0.0 ( 0 Recenzii )