Felhasználói feltételek

A weboldal használata (látogatása és termékek vásárlása) során, elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. A weboldal optimálisabb felhasználása érdekében, kérjük olvassa el figyelemmel az alább leírtakat:

 • A SC Cridem Imprex SRL fenntartja a jogot a tartalom módosítására anélkül, hogy előzőleg erről értesítené a felhasználókat. NR.INREG:J05/1384/1997 CUI.:RO9774048 

 • A weboldalak tejes tartalma, azaz a www.cridem.ro valamint a www.accesorii-auto.ro, az ezekhez tartozó képek, szövegek, grafikák, piktogramok, alkalmazások, design, programok és egyéb adatok, mind a SC Cridem Impex SRL és a beszállítói tulajdona. A tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. A fent leírtak jogtalan használata a SC Cridem Imprex SRL beleegyezése nélkül, az adott jogszabályoknak megfelelően büntetendő.

 • A SC Cridem Impex SRL nem felelős azon linkek tartalmáért, minőségéért, amelyekre ezen a weboldalon keresztül lehet eljutni (reklám vagy más hirdetéses linkek). A felelősség e linkekről teljes egészében a weboldal és linkek tulajdonosai.

 • A SC Cridem Impex SRL nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé azokért a károkért, amik esetlegesen felléphetnek ezen a weboldalon vásárolt termékek használata során.

 • Ez a weboldal és a hozzá kapcsolódó anyagok "ahogy vannak" és "amennyire elérhetőek" bármilyen garancia nélkül. SC Cridem Impex SRL nem vállal semmilyen felelősséget a weboldal működéséért, a rajta található információkért, tartalomért, anyagokért vagy termékekért, illetve különböző célra való használatukért. A vásárlók egyetértenek azzal, hogy a weboldal használata és a termékek vásárlása teljes mértékben saját kockázatra történik. A SC Cridem Impex SRL nem garantálja, hogy a weboldala, szerverek illetve az általa küldött e-mailek (cridem@cridem.ro) nem tartalmaznak vírusokat vagy más káros tartalmakat.

 • A képek a weboldalon példaként szerepelnek, így előfordulhat, hogy a kiszállított termékek különbözhetnek a képen szereplőktől (színben, megjelenésben).

 • A SC Cridem Impex SRL egyedül szabja meg az általa szervezett promóciók és nyereményjátékok szabályait. Ezeket a szabályokat a weboldalunkon fogjuk közzé tenni. A promóciókban csak azok a rendelések vesznek részt, amelyek figyelembe tartják a weboldalon leírt szabályokat. A promóciók csak azokra a rendelésekre érvényesek, amelyeket a cég regisztrál az alatt az idő alatt, amíg a promóció érvényes, és amíg a készlet tart. A SC Cridem Impex SRL nem garantálja, hogy a promóciós termékek a promóció teljes futama alatt készleten lesznek, valamint jogában áll minden előzetes bejelentés nélkül megszakítani a promóció futamidejét.

 • A SC Cridem Impex SRL és a beszállítói nem vonhatóak felelősségre az íráshibák, a kiírt árak, jellemzők, képek, stb miatt.

 • Amennyiben a termék ára vagy jellemzői hibásan lettek kiírva a weboldalra vagy bevezetve az adatbázisba és a rendelés még nem lett kiszállítva, a cég fenntartja magának a jogot, hogy elhalassza a kiszállítást és erről értesítse a vásárlót a lehető legrövidebb időn belől.

 • Az ezen a weboldalon keresztül vásárolt termékek az adott gyártó által megszabott garanciával rendelkeznek. Így minden termék garancialevéllel lesz leszállítva.

 • www.cridem.ro és a www.accesorii­-auto.ro a Romániai törvényeknek megfelelően működik.

 • Bármilyen illegális behatolási tettet, csalási kísérletet a www.cridem.ro és a www.accesorii­-auto.ro weboldalakra, azonnal jelentünk a illetékes hatóságoknak

Bármilyen konfliktushelyzet, amely a SC Cridem Impex SRL cég és annak kliensei között alakul ki, elsősorban békés úton, közös megegyezés alapján keresnek megoldást. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor az erre a területre vonatkozó román jogi rendelkezések és a konfliktuskezelést elrendező román bíróság fog megoldást találni. Azáltal, hogy a jelen Felhasználói feltételeket az ügyfél elolvassa és elfogadja, vállalja az összes fennálló kockázatot.