Rólunk

A SC CRIDEM IMPEX SRL 1997-ben alakult. Cégünk a román piacon vezető importőrnek és forgalmazónak számít az autó-felszerelési cikkek, tuning kiegészítők és autó kozmetikumok területén. Engedélyezett forgalmazói vagyunk Európa legnevesebb autó kiegészítő gyártóinak. Ezeket a Cridem amiket a következő országokból importáljuk: Olaszország, Spanyolország, Hollandia, Németország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország. Ezt a listát folyamatosan bővítjük újabb és újabb országokkal.

Cégünk saját márkanév alatt is forgalmaz autó kiegészítőket, melyeket a kereskedelmi osztályunk gondosan válogatott össze, hogy azok minőség és ár arányban megfeleljenek.

Rendelkezünk egy logisztikai központtal, mely Nagyváradon a Borsului u. 58 sz. alatt található, az E60-as európai út közvetlen közelében, néhány percnyire a Borsi határátkelőtől. A logisztikai központunkban kaptak helyet a központi irodák, a raktárunk, egy bemutató terem, ahol az átutazóban levő klienseink vásárolhatnak is, valamint az autóflotta.

Annak érdekében, hogy a Nagyváradon és vonzáskörzetében élő kliensek megelégedését fokozzuk Nagyváradon, a Magheru u. 22 sz. alatt nyitottunk egy modern üzletet, melyet TUNING SHOP névre kereszteltünk. Az üzlet a cég épületében működik, büszkék vagyunk rá, hiszen az épület Nagyvárad központjában található és a város egyik legmodernebb épületének tartják. Az épület 4 szintből áll, az első kettőn fekszik az üzlet a másik két szinten kiadó irodák vannak. Az online eladás és vásárlás a cégünk weboldalán történik www.cridem.ro  

Több ezer termék van raktáron üzletünkben, illetve országszerte itt található a legnagyobb valós felhozatal autó-felszerelési cikkekből, tuning kiegészítőkből, autókozmetikából, eredeti és utángyártott alkatrészekből. Klienseink széleskörű igényeinek kielégítése érdekében minden import alkalmával új termékekkel bővítjük termékskálánkat.