Törzsvásárlói kártya

2010.11.15-ei kezdettel cégünk elindította törzsvásárlói programját, melynek lényege, hogy egyéni törzsvásárlói kártyákat bocsát ki. Ez a kezdeményezés a hűséges vásárlóink megjutalmazására irányul, legyenek õk magánszemélyek, vagy cégek. Abban az esetben ha a webáruházunkon keresztül rendel, vagy a Magheru. u. 22/A szám alatti nagyváradi „TUNING SHOP“ nevû boltunkból vásárol, a törzsvásárlói kártya által jelentõs árengedményekre tehet szert.

A törzsvásárlói programban nem vehetnek részt azok a cégek akikkel szerzõdésben állunk, vagy akik már szerepelnek (vagy szerepelni fognak) az ügyfeleink közt, mint nagykereskedők (viszonteladók vagy üzletek). Ezek ugyanis más jellegű kedvezményekben részesülnek.

A webáruházunkban és a TUNING SHOP-ban feltüntetett árak kiskereskedői árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A törzsvásárlói kártya tulajdonába azok kerülhetnek, akiknek az első vásárlásuk utáni ÁFA - s számlájuk összege minimum 200 Lej, anélkül, hogy a törzsvásárlói programban részt vettek volna. Az ezt követő vásárlások után részesülnek vásárlóink a kedvezményekben.

Árkedvezményeink a következőképpen néznek ki:

Autótartozékok vásárlása esetében:

  1. Azonnali 10%-os árkedvezményben részesülhet a feltüntetett árból, amennyiben a vásárlás ÁFA-s számlája meghaladja a 150 Lej-t (azok a termékek, amelyek már leszállított áron szerepelnek nem vesznek részt a programban. Ezeknél az árleszállítás jól láthatóan fel van tüntetve piros színnel „régi ár“ felirat áthúzva, mellette kiírva: „új ár“)
  2. 15%-os árkedvezmény, amennyiben a vásárlás ÁFA-s számlája meghaladja a 150 Lej-t, törzsvásárlói pontokban realizálódik és az összegyűjtött hűségpontok később átválthatóak ingyenes termékekre

1 Lej = 10 törzsvásárlói pont

Példa a törzsvásárlói pontok kiszámolásához:

Egy 157,50 Lej (ÁFA-val együtt) értékben vásárolt termékre ön kap 20,54 Lej árkedvezményt, ami 205 törzsvásárlói pontot jelent. Ezek a pontok hozzáadódnak a már meglévõ pontjaihoz.

Példa törzsvásárlói pontokkal való vásárláshoz:

A. A fentebb leírt példa alapján ön 205 ponttal rendelkezik. Az ön által kiválasztott termék ára 15 Lej, ami 150 pontnak felel meg. A 205 törzsvásárlói pontból, ha levonunk 150-et, ami a termék értékével egyenlő, akkor marad 55 pont. Ehhez a ponthoz a későbbi vásárlások során hozzá adódnak majd az újabb pontok.

B. Amennyiben a termék (vagy termékek) pontértéke nagyobb mint az ön által jelenleg összegyűjtött pontok mennyisége, kiválthatja a terméket (vagy termékeket) az összegyűjtött törzsvásárlói pontokkal és a fentmaradó árkülönbséget kifizetheti pénzzel.

***A törzsvásárlói ponttal való vásárlások esetében, annyi pont vonódik le amennyi a termék értékének megfelel, anélkül, hogy ujabb kedvezményt szabnánk rá, függetlenül a megvásárolt termékek jelenlegi értékétől, az aktuális vásárlásnál nem járnak újabb pontok.

***A törzsvásárlói kampány ideje alatt összegyűjtött törzsvásárlói pontok nem válthatók át pénz összegre (a kártya tulajdonosa nem kérheti a pontok értékét Lejben), a pontok csak és kizárólag az üzletünkben lévő termékek megvásárlására alkalmasak

FIGYELEM!

AMENNYIBEN AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT PONTOKAT NEM HASZNÁLJA FEL EGY NAPTÁRI ÉVEN BELŐL, TEHÁT HAMARABB MINT DECEMBER 31, EZEK AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDNEK A RENDSZERÜNKBŐL. ÍGY JANUÁR 1-TŐL ISMÉT 0-RÓL INDUL MAJD A PONTGYŰJTÉS.

Minden vásárlót a vásárlástól számított 24 órán belül e-mailben értesítjük a vásárlás összegérõl és az összegyűjtött pontok értékérõl.

A fenti adatok bármikor módósulhatnak a program futási ideje alatt, amennyiben ez megtörténik, a legrövidebb időn belül publikáljuk a weboldalon.

Minden jog fenntartva.

A Cridem Impex Kft vezetõsége - Nagyvárad.