-18%
Huse scaun furgoneta de transport Ares DV2-M - 2Locuri

Huse scaun furgoneta de transport Ares DV2-M - 2Locuri

Cod:
KEG14414015
0
Niciun vot încă
176.00 Lei (-31.68 RON)
144.32 Lei
ÎN STOC
 

Descriere

- KEG14414015 Marimea: DV2-M - Numar locuri: 2
Descriere: DV Ares este noua noastra oferta adresata proprietarilor de autovehicule care doresc sa aiba grija de interiorul vehiculului intr-un mod elegant si tonic. Husa este realizata din tesaturi jacquard de inalta calitate, cu durabilitate sporita si rezistenta la decolorare. Aceste tipuri de materiale sunt utilizate in fabricile de automobile la producerea tapiteriilor originale, pentru scaunele masinilor noi. Noutatea este ca partea posterioara a spatarului este complet acoperita cu tesatura - ajuta la mentinerea ordinii in vehiculele proiectate pentru a fi folosite in transportul public. Calitatea excelenta a materiei prime utilizate, manopera solida si preocuparea pentru siguranta utilizatorilor (de exemplu, cusatura sigura pentru airbagurile laterale, tesaturi cu grad scazut de inflamabilitate) sunt confirmate de certificatele TÜV Rheinland si PIMOT. In plus, husele dispun de o garantie de 2 ani.
Sunt oferite spre vanzare separat pentru fiecare scaun ( consultati lista aplicarii de mai jos ). Avantajul nostru este repetabilitatea completa a productiei, astfel incat sa puteti cumpara parti separate ale unui set in orice moment, asigurandu-va ca nu vor diferi in vreun fel unul de celalalt.
DV1 - husa pentru sofer sau scaunul pasagerului, DV2 - husa pentru scaun dublu (bancheta) de pasageri, DV3 - husa pentru scaunul triplu (bancheta) de pasageri, DV3 Split - husa pentru scaunul triplu cu bancheta de pasageri divizata 1/3 si 2/3, DV4 XXL - husa pentru bancheta din spate pentru patru pasageri.
Toate produsele sunt fabricate in intregime in Polonia, cu materii prime poloneze.

Lista aplicarii:
CITROEN     Jumpy
FIAT     Scudo
MERCEDES     Vito
NISSAN     Interstar
OPEL     Movano do 2009
PEUGEOT     Expert
RENAULT     Master do 2009
VOLKSWAGEN     Transporter T4, Transporter T6

 
 

Detalii technice

Dimensiuni:
2 Locuri
Mărime:
Bucăţi:
2
Producător AutoModel AutoData lansăriiNotes
Citroen
Jumpy
Volkswagen
T5
Fiat
Scudo
Mercedes-Benz
Vito (VAN)
Nissan
Interstar
Opel
Movano
Peugeot
Expert
Renault
Master
Volkswagen
T4

Detalii ambalaj

EAN: 
5904898506758
Ambalaj: 
Pungă
Greutate fizică: 
0.62 kg
Dimensiuni fizice: 
80 × 300 × 400 mm

Descărcări

 
Review-uri
Autentificare sau înregistrare pentru a posta comentarii