Solutie curatat motorul pe exterior Akra K2 770ml
-10%
1606 Lei 1784 Lei
Servicii
Livrare rapida în toata tara
Calitate garantata
Cumparaturi si plati securizate
Consultanta tehnica gratuita
Modalitati variate de plata
Retur produs în 14 de zile de la data facturarii
Cod produs: K2K177
Cod EAN: 5906534000231

- K2K177
Descriere: Curatator motor pe exterior.  AKRA este un produs extraordinar de eficient pentru spalarea motoarelor, pardoselilor, pieselor, sculelor si multor altor suprafete. Compozitia speciala a lui AKRA, include un amestec de surfactanti foarte puternici, dar totodata nedaunatori mediului inconjurator, precum si nanoparticule. Aceasta combinatie face fata cu success chiar si la cele mai murdare suprafete, astfel incat motorul va arata ca nou. Nu afecteaza vopseaua sau garniturile de cauciuc si protejeaza metalul impotriva coroziunii. Biodegradabil in decurs de 14 zile (94%). Respecta noile cerinte privind continutul organic volatil VOC.

Volum ml 770.00ml

Cum platesc:

Aveți mai multe modalități de plată pentru produsele comandate pe Cridem:

  • Plata numerar în magazin

  • Plata ramburs la transportul cu curierat

  • Plata online cu card bancar (prin intermediul platformei euplatesc.ro)

  • Plata prin transfer bancar

Plata numerar

Plata numerar se face în magazin, în lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Cridem.

Plata ramburs

Plata ramburs se face în cazul livrărilor la domiciliu, și se efectuează la agentul de transport și curierat, după livrarea produselor.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul bancar personal sau al firmei se poate efectua în condiții de siguranță maximă. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cridem folosește platforma euplatesc.ro

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți euplatesc.ro. Cridem nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul folosit în cadrul tranzacțiilor online.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar presupune o tranzacție financiară din contul cumpărătorului în contul vânzătorului. Pentru a realiza plata, trebuie să introduceți codul IBAN al beneficiarului (Cridem) și să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

SC CRIDEM IMPEX SRL
BANCA:TRANSILVANIA SUCURSALA ORADEA
CONT: RO85BTRL00501202733692XX

 Livrare comenzi:

Livrarea comenzilor realizate pe webshop-ul nostru se poate face prin intermediul mai multor firme de curierat , iar lista acestora va fi vizibila in timpul procesului de efectuare a comenzii.
Taxele de transport sunt calculate in momentul finalizarii comenzii si astfel veti putea vedea exact ce costuri suplimentare vor fi pentru transportul coletelor. Preturile pentru transport sunt calculatein functie de distanta parcursa si de greutatea pachetelor ce urmeaza a fi livrate.

Ambalaj Spray
Latime 11cm
Inaltime 30cm
Lungime 6cm
Greutate 0.859kg
Produse similare
Spune-ne parerea ta despre acest produs
fullstar fullstar fullstar fullstar fullstar 0.0 ( 0 Recenzii )